Ούτε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου συναντήθηκε ο μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει πιθανότατα η συνάντηση που τόσο έχει αργήσει, για να βρεθεί η οικονομική λύση του «διαζυγίου».

Υπενθυμίζεται πως η προσφορά των «πράσινων» στον διεθνή μέσο είναι να προεισπράξει το μισό του συμβόλαιο(200.00€) μέχρι τον Γενάρη κι αν δεν βρει ομάδα να συνεχίσει, τότε, να πάρει και τα υπόλοιπα μισά (200.000€).

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής όμως επειδή χάνει όλα τα μπόνους που ήταν να πάρει εάν συμπλήρωσε τις μισές συμμετοχές (με περίπου ακόμη πέντε παιχνίδια θα λάμβανε ακόμη 800.000€), αντιδράει κάπως και η χρυσή τομή θα βρεθεί μέσα από νέα διαπραγμάτευση.

Πρόστιμο στον Σισοκό

Ο Ιβοριανός άσος είχε αναχωρήσει για την πατρίδα του, ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, ωστόσο, δεν ήταν το ίδιο… συνεπής και κατά την επιστροφή του στην Αθήνα. Αρχικά, ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων» ζήτησε μία μέρα παραπάνω άδεια από τους «πράσινους» (η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη Κυριακή) προκειμένου να βραβευτεί από τον πρόεδρο της Ακτής Ελεφαντοστού ως μέλος της εθνικής ομάδας που εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα.

Το αίτημά του έγινε δεκτό από το «τριφύλλι», αλλά ο Σισοκό δεν επέστρεψε ούτε Δευτέρα… Ο Ιβοριανός έφτασε αργά την Τρίτη και για τον λόγο αυτό θα κληθεί ενώπιον της διοίκησης του συλλόγου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και ενδεχομένως, να του επιβληθεί ένα πρόστιμο.

Με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Στην ΠΑΕ περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες την έκθεση των μηχανικών σχετικά με το κόστος ανακαίνισης της Λεωφόρου. Ανεξάρτητα, όμως, από τη μελέτη που θα παραδώσουν οι αρμόδιοι, στο «τριφύλλι» έχουν αποφασίσει να δώσουν το ντέρμπι της 9ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τόσο για οικονομικούς όσο και για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: sport-fm.gr