Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν τις προθέσεις της Πολιτείας αναφορικά με το θέμα υπαγωγής της ομάδας στο άρθρο 99 θα έχουν την Παρασκευή οι άνθρωποι του Άρη.

Ξεκινά στην Αθήνα ο πρώτος κύκλος επαφών με τα αρμόδια υπουργεία, κυρίως βέβαια, με το Οικονομικών και συγκεκριμένα τον υφυπουργό κ. Γιώργο Μαυραγάνη.

Ήδη μέσω επιστολής οι Θεσσαλονικείς έχουν διατυπώσει τις προτάσεις και τις θέσεις τους αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης και ζητούν να υπάρξουν 90 δόσεις στις αποπληρωμές και 60 σε ό,τι αφορά τις οφειλές στο ΙΚΑ.

Ακόμη κι αν δεν υπάρξει κάποια δέσμευση από την πλευρά της κυβέρνησης, οι «κίτρινοι» θα έχουν τουλάχιστον τη δυνατότητα να διαπιστώσουν προς τα πού κινούνται τα πράγματα και εάν αυτά είναι θετικά για αυτούς ή όχι.

Δημόσιο και ΙΚΑ αποτελούν το 55% των πιστωτών της ΠΑΕ και για να κινηθεί η διαδικασία απαιτείται το 60%. Ενδεικτικό της κρισιμότητας αυτών των πρώτων επαφών είναι το γεγονός πως στην Αθήνα θα βρεθούν τα τρία από τα τέσσερα μέλη της διοικούσας επιτροπής και συγκεκριμένα οι κ.κ Ζαμπέτας, Κατσιαούνης και Χρήστος Γρόλιος.

Πηγή: sport-fm.gr