Σίγουρος ότι ο Ατρόμητος θα επιστρέψει πολύ σύντομα στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες δηλώνει ο Γιώργος Σπανός στο περιβάλλον του. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου δεν ανησυχεί για τα αποτελέσματα και δηλώνει πεπεισμένος ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρει τις λύσεις.

Τι κάνει ο προπονητής του Ατρομητου; Group therapy!

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε χθες μια μεγάλη συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια της ομάδας κατά τη διάρκεια της ανάλυσης του βίντεο του αγώνα με τη Βέροια.

Χωρίς καμία διάθεση για έντονες παρατηρήσεις, ο Μπάγεβιτς έκανε κουβέντα με τους παίκτες προκειμένου να εντοπίσουν όλοι μαζί την αιτία που ο Ατρόμητος εμφάνισε αυτό το πρόσωπο στο τελευταίο παιχνίδι.

Στάθηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο πρόβαλε χθες στο βίντεο, προκειμένου να τους επισημάνει πως αν δεν ήταν επιπόλαιοι όλοι τους, τότε η ομάδα θα είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Ο Μπάγεβιτς δεν έκανε παράπονα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Εκανε ανάλυση του αγώνα, τόνισε το γεγονός πως γίνονταν εύκολα λάθη σε πάσες, με αποτέλεσμα να κλέβει πολλές φορές την μπάλα ο αντίπαλος και να βρίσκει χώρους στην επίθεση. Προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό εν όψει της συνέχειας.

«Δεν θέλω να σας κάνουν ό,τι θέλουν παίκτες που δεν είναι καλύτεροι από εσάς», ήταν μερικά από τα πιο σημαντικά λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr