Καθοριστικός θεωρείται ο Οκτώβριος στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο και τον Δήμο Αθηναίων, έχοντας ως στόχο να ξεκαθαρίσει μέσα στον μήνα η υπόθεση του Βοτανικού.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ και οι συνεργάτες του έχουν βάλει τις εξής προτεραιότητες:

1) Εξασφάλιση ότι όποτε το αποφασίσει η ΠΑΕ μπορεί να επιστρέψει στο γήπεδο της Λεωφόρου, για να παίξει.

2) Αποτελέσματα από τις μελέτες για το κοστολόγιο των έργων και απόφαση για το αν θα επιστρέψει η ομάδα από τώρα στη Λεωφόρο ή από τη νέα σεζόν.

3) Συναντήσεις με τον δήμο και τον Ερασιτέχνη, ώστε να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του Βοτανικού. Επιθυμία του Αλαφούζου είναι να γίνει εκεί το γήπεδο και το «αγκάθι» είναι η χρηματοδότηση, για την οποία υπάρχουν διάφορες σκέψεις.

Μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ χθες, τόσο από την ΠΑΕ όσο και από τον Ερασιτέχνη έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γκρεμιστεί η Λεωφόρος, αν πρώτα δεν γίνει το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό.

Παράλληλα, από την πλευρά Αλαφούζου προκύπτει ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα που βοηθάει τον Παναθηναϊκό. Για αυτό τον λόγο θα υπάρξει προσπάθεια η ομάδα να παίξει το συντομότερο δυνατόν στη Λεωφόρο.

Στηρίζει Αλαφούζο ο «Βγενό»
Δεδομένη θεωρείται η στήριξη του Ανδρέα Βγενόπουλο στις προσπάθειες που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος, όμως πρέπει να προκύψουν κάποιες προϋποθέσεις για να μπει πιο δυναμικά στην προσπάθεια που γίνεται από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Αυτές αφορούν το θέμα της ΓΗΠΕΛ και των υποχρεώσεων απέναντι στον ΑΚΤΟΡΑ, που πρέπει να ξεκαθαρίσουν, ώστε να μην υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ο «Βγενό» έχει σταθεί από την αρχή αυτής της προσπάθειες στο πλευρό του γνωστού επιχειρηματία και για αυτό τον λόγο έχουν συχνές επαφές οι δύο άνδρες.

Ο «Mr MIG», άλλωστε, συμμετείχε με το ποσοστό του στην ΑΜΚ και αν υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις, όπως προαναφέραμε, μπορεί να συνδράμει και άλλο οικονομικά.

Πηγή: sport-fm.gr