Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά και την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός της Κέρκυρας τόνισε πως είναι πολύ σημαντικός για τους Φαίακες ο πόντος κόντρα στην Ένωση ενώ επισήμανε πως δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ κι ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν στήριξη και χρόνο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος είπε:

«Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Κάναμε καλή εμφάνιση από πλευράς τακτικής, ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο. Μετά την αλλαγή του Σταμόγιαννου δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή, ήταν φυσικό που πίεζε, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Σημαντικό είναι όμως που πήραμε αυτό τον βαθμό, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω βελτιωνόμαστε. Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον δρόμο της, γιατί πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει».

Eπίσης, ρωτήθηκε αν φοβίζει τον αντίπαλο αυτή η ΑΕΚ και απάντησε: «Θα ήταν υπερβολικό να υπάρχουν απαιτήσεις. Βλέπω πάντως πως έχουν ταλέντο τα παιδιά της ΑΕΚ. Θέλουν δίπλα τους, όμως, παίκτες έμπειρους και καλούς. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι υπάρχει ταλέντο στην ΑΕΚ και θέλει στήριξη απ’ όλους σας. Στήριξη και χρόνο».

Πηγή: sport-fm.gr