Την πίστη ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ εξέφρασε ο Κοστίν Λάζαρ, μιλώντας στη SportDay. Ο Ρουμάνος μέσος δεν έλαβε μέρος ούτε στη χθεσινή προπόνηση, αφού αισθανόταν ενοχλήσεις στον αυχένα, και σήμερα θα φανεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

«Δεν προπονήθηκα δύο μέρες, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θα μπω στο πρόγραμμα αύριο (σ.σ.: σήμερα) και θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Θεωρώ ότι θα δώσω το “παρών” στο Ηράκλειο για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να κερδίσει και να διατηρηθεί πολύ ψηλά στη βαθμολογία», τόνισε ο διεθνής χαφ.

Εν τω μεταξύ, ο 43χρονος προπονητής ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Πάμπλο Γκαρσία να προπονείται χωρίς πρόβλημα και φαίνεται ότι ξεπέρασε 100% τη θλάση στον τετρακέφαλο. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Ματέους Βιβιάν, αφού ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Πάντως, ο Δώνης έχει αποδείξει ότι δεν εμπιστεύεται για το βασικό σχήμα παίκτες που δεν έχουν βγάλει το πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα. Αν και σήμερα δεν μπει ο Βιβιάν στα… βαθιά, τότε οι επιλογές είναι δύο: είτε να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα οι Κουμάλο και Ιντζίδης στα στόπερ είτε να ρισκάρει ο κόουτς με το 3-5-2 και τον Κουμάλο κεντρικό στόπερ, τον Σταφυλίδη αριστερά και τον Ιντζίδη δεξιά.

Πηγή: sport-fm.gr