Τη σκέψη να τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού τον Κώστα Κατσουράνη στο αυριανό παιχνίδι με την Τότεναμ έχει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θέση της ενδεκάδας αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να εξετάσει διάφορες λύσεις για το ματς με τους Λονδρέζους και μία από αυτές είναι ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο διεθνής χαφ έπαιξε στην άμυνα σε ένα μέρος των ασκήσεων, αφού ο Βελάσκες συμμετείχε μόνο σε εκείνες της φυσικής κατάστασης και ο Μπουμσόνγκ έκανε θεραπεία.

Από την πλευρά τους, οι Βύντρα, Πίντο και Τριανταφυλλόπουλος, όπως και όσοι έπαιξαν στα 90 λεπτά με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν συμμετείχαν στην τακτική. Παρόλα αυτά, ο Φερέιρα δείχνει ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη μαζί με τον Πίντο στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Βύντρα και συζήτησαν αν θα τον ξεκουράσει, αν θα παίξει στα δεξιά ή στα αριστερά. Αν δεν παίξει ο διεθνής μπακ, τότε τη θέση του θα πάρει ο Σεϊταρίδης. Έτσι είναι πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο το ο νεαρός Διαμαντής Χουχούμης.

Όσον αφορά το κέντρο, ο 66χρονος προπονητής προσανατολίζεται να βάλει τον Βιτόλο ως «κόφτη» και εσωτερικούς χαφ τους Μαρίνο και Ζέκα (αν αγωνιστεί ως στόπερ ο Κατσουράνης). Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σισοκό και στα αριστερά ο Κουίνσι που δεν δείχνει να έχει κάτι το ανησυχητικό.

Μία θέση στη κορυφή της επίθεσης διεκδικούν οι Φορναρόλι (φαντάζει φαβορί), Πετρόπουλος και Τοτσέ. Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον Μπουμσόνγκ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θεωρείται αμφίβολος.

Πηγή: sport-fm.gr