Ο τραυματισμός του Σωκράτη Διούδη, στη φάση που συγκρούστηκε με τον Μπίμπαρς Νάτχο, «πάγωσε» άπαντες στο Καραϊσκάκη, κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ντέρμπι. Μάλιστα, συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν πάνω από τον Έλληνα γκολκίπερ για να δουν τι είχε συμβεί, με την αγωνία εμφανώς «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό τους.

Ωστόσο, όπως τόνιζαν από τον Παναθηναϊκό οι άνθρωποί του, εκείνη την ώρα, οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» που βρίσκονταν στον πάγκο, με πρώτο τον διευθυντή Επικοινωνίας των γηπεδούχων, Κώστα Καραπαπά, φώναζαν προς την αντίπαλη πλευρά, ώστε να γίνει η αλλαγή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα…

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στα «πράσινα» ρεπορτάζ, από τον Παναθηναϊκό εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού, λόγω του ότι ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε πρώτος της καθιερωμένες δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου και δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο, που θέλει να μιλά πρώτος ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας.

«Δεν μας έγινε το παραμικρό παράπονο στο γήπεδο από τον Παναθηναϊκό, αλλά μας ευχαρίστησαν για την φιλοξενία», ήταν η επισήμανση από πλευράς των ανθρώπων του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Από πλευράς Πειραιωτών επισήμαιναν πως δεν έγινε προς τους ανθρώπους τους κανένα παράπονο, αλλά αντίθετα τους ευχαρίστησαν για την φιλοξενία. Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε πρώτος, η σχετική διευκρίνιση ήταν πως εκείνος είχε μία σύσκεψη με τους συνεργάτες του και επειδή θα αργούσε, έκανε έτσι εκείνος πρώτος τις δηλώσεις.

Τέλος, όσον αφορά τη διαμαρτυρία για καθυστέρηση -πάντα σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ- επισημάνθηκε ότι όντως υπήρξε, όμως αυτή αφορούσε στο γεγονός πως ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των φιλοξενούμενων άργησε στην αλλαγή.