Έστω και την τελευταία στιγμή, ο ΟΦΗ φαίνεται πως βρήκε την άκρη και ήρθε σε συμφωνία με τους 9 ποδοσφαιριστές, οι προσφυγές των οποίων θα έφερναν την ομάδα σε δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι των Κρητικών ήρθαν σε συμβιβασμό με τον νομικό εκπρόσωπο, Κίμωνα Ευαγγελάτο και πλέον έχουν να διαχειριστούν τις περιπτώσεις των Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ, Γιάννη Χατζηνικολάου και Γιώργου Γεωργίου.

Το δικαστήριο που ήταν να γίνει σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης συμφώνησε με τους παίκτες να πάρουν το μεγαλύτερο μέρος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ημέρες. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τις τέσσερις περιπτώσεις που είπαμε παραπάνω ενώ την Δευτέρα εκδικάστηκαν άλλες τρεις προσφυγές κατά του ΟΦΗ που έχουν να κάνουν με τις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας τους Άρη Γαλανόπουλο, Κένταλ Ουκάρ και Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Σε ότι έχει να κάνει με τον πρώτο του έχει επιδικαστεί ένα ποσό της τάξεως των 31.000 ευρώ αλλά ο ΟΦΗ έχει πάρει προθεσμία για να καταθέσει υπομνήματα μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου και μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να έρθουν σε ένα συμβιβασμό με τον παίκτη για να αποσύρει την προσφυγή. Κάτι που θα επιχειρήσουν να κάνουν και με τους υπόλοιπους.

Τέλος, σχετικά με το θέμα της χορήγησης άδειας στην ΠΑΕ ΟΦΗ από την Ε.Ε.Α., η Επιτροπή θα συνεδριάσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι και ένα από τα ζητήματα που θα εξετάσει θα είναι και αυτό της χορήγησης άδειας στην κρητική ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr