Ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε, αλλά και από τον βαθμό που τελικά πήρε η ομάδα του, ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής της Ίντερ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν, που έληξε ισόπαλο 2-2, στάθηκε για άλλη μία φορά στο «ταμπού» του Σαν Σίρο, αφού ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί ούτε ένα παιχνίδι.

Στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε της πρεμιέρας του Γιουρόπα Λιγκ, ο Αντρέα Στραματσόνι είχε τονίσει την ανάγκη να κερδίσει η Ίντερ ένα παιχνίδι στην έδρα της, για να μπορέσει να δώσει χαρά στους οπαδούς της. Σημείωνε, ωστόσο, πως ο αγώνας με τη Ρούμπιν Καζάν δεν θα ήταν εύκολος, αφού οι Ρώσοι διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο.

Το παιχνίδι επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις για τον Στραματσόνι, αφού η ομάδα του έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές και άλλες τόσες κατάφερε να ισοφαρίσει. Το τελικό 2-2, με το γκολ του Ναγκατόμο στο 92ο λεπτό, αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στο νεαρό τεχνικό. «Είναι παράξενο να είσαι ικανοποιημένος από μια ισοπαλία και μάλιστα στην έδρα σου. Η Ίντερ, όμως, μου άρεσε. Παίξαμε καλά, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο και δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Ευτυχώς που σκοράραμε στο τέλος και πήραμε τον ένα βαθμό. Σε ένα μίνι πρωτάθλημα, κάθε βαθμός είναι χρήσιμος», σημείωσε ο Στραματσόνι.

Συνεχίζεται, πάντως, η… παράδοση που τον θέλει να μην κερδίζει μέσα στο Σαν Σίρο. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Θέλω όσο τίποτα να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας, που πάντα βρίσκονται στο πλάι μας. Αλλά ακόμα τίποτα! Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει αυτό», απάντησε ο Στραματσόνι, που την Κυριακή κόντρα στη Σιένα θέλει να «σπάσει το ρόδι» και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην έδρα του.

Πηγή: sport-fm.gr