Το γεγονός ότι οι παίκτες της Σάλκε έδειξαν ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη» και κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα στην ισοφάριση του Ολυμπιακού έπαιξε καθοριστικό ρόλο σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας, Μπένεντικτ Χέβεντες.

«Είχαμε πάθος από την αρχή και δεν επιτρέψαμε στην ατμόσφαιρα, που ήταν πολύ καλή, να μας αποπροσανατολίσει. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αν και στο πρώτο μέρος κυρίως από στημένες φάσεις», δήλωσε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των φιλοξενούμενων και πρόσθεσε: «Μας ακυρώθηκε το γκολ του Παπαδόπουλου λανθασμένα, αφού δεν άγγιξε τον τερματοφύλακα. Οι βοηθοί είναι για να κάνουν ευκολότερο το έργο των διαιτητών, αλλά σε αυτή την περίπτωση συνέβη το αντίθετο. Ευτυχώς αμέσως μετά ανοίξαμε το σκορ, ενώ μετά την ισοφάριση που δεχτήκαμε καταφέραμε να απαντήσουμε άμεσα και να ‘παγώσουμε’ την εξέδρα».

Ο Λιούις Χόλτμπι, δημιουργός του δεύτερου γκολ της Σάλκε, είπε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Θα κρατήσω για τον εαυτό μου τη φανέλα από το ντεμπούτο μου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας».

Τέλος, ο Τρανκίλο Μπαρνέτα που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, ανέφερε: «Δουλέψαμε σκληρά και ήταν σημαντικό που κερδίσαμε. Οι εκτός έδρας νίκες στο Champions League είναι πολύτιμες. Δεν επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα και ήμασταν συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά μας. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια».

Πηγή: sport-fm.gr