Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν θέλησε να συγκρίνει τον Ρεχάγκελ με τον Σάντος, λέγοντας απλά πως ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία. Αρχικά, ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για το ματς με την Κροατία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το προηγούμενο αποτέλεσμα δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Οι Κροάτες είναι μια καλή ομάδα και ερχόντουσαν από ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλανε τη νίκη, αλλά εμείς τρέξαμε, κλείσαμε τους χώρους και πήραμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το αν καλύφθηκαν οι χαμένοι βαθμοί με Γεωργία: «Ό,τι και να κάναμε σήμερα οι δύο βαθμοί ήταν χαμένοι. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς πάντα να νικάς, υπάρχει και η ισοπαλία και η ήττα, το θέμα είναι πώς θα καλύψεις το χαμένο έδαφος».

Για την ανατροπή του από τον Σίμουνιτς: «Με βρίσκει και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μου έδωσε και κίτρινη κάρτα. Πιστεύω πως ήταν καθαρό πέναλτι».

Για Ρεχάγκελ και Σάντος: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δικιά του φιλοσοφία. Ο Σάντος θέλει η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Η ομάδα θέλει χρόνο για να βγει στο γήπεδο, καθώς έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού. Το κλίμα ήταν ίδιο. Είναι δύσκολο να κάνουμε συγκρίσεις. Ο καθένας έχει την δικιά του φιλοσοφία. Ο κύριος Ρεχάγκελ δεν θα έβαζε εύκολα έναν νέο παίκτη σε ένα τέτοιο ματς, ενώ ο κύριος Σάντος το έκανε με τον Τζαβέλλα».

Για την ισοπαλία με Γεωργία: «Την Παρασκευή η ομάδα αιφνιδιάστηκε και δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε σε μια τέτοια κατάσταση».

Πηγή: gazzetta.gr