Το εγκώμιο του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έπλεξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τουλούζ, Αλέν Καζανόβα, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση των δύο συλλόγων στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής στην Ligu1.

Ο 50χρονος τεχνικός τόνισε πως ο σουηδός φορ αποτελεί έναν από τους τρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στον κόσμο και θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την άμυνα της ομάδας του.

«Δε θα αναφερθώ στην τακτική που θα ακολουθήσουμε. Θα βρεθούμε όμως αντιμέτωποι με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έναν από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Δεν έχει σημασία πόσο καλά προετοιμασμένοι θα είμαστε. Μία στιγμή ιδιοφυούς παιχνιδιού από την πλευρά του αρκεί και εμείς δε θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα», ήταν τα λόγια του Καζανόβα.

Μάλιστα, ο προπονητής της Τουλούζ παραδέχτηκε πως η τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του κόντρα στην Παρί θα έχει αμυντικό προσανατολισμό: «Δε θα υποκριθώ ότι θα πάμε στο Παρίσι για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Απλώς θα πάμε εκεί και θα παίξουμε όσο καλύτερα αμυντικά μπορούμε. Η Παρί είναι ανώτερη από εμάς και το ξέρουμε. Με λίγη τύχη όμως, πολλή αποφασιστικότητα και σωστό παιχνίδι, μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Πηγή: Sport-fm.gr