Περισσότεροι από χίλιοι φίλαθλοι πέρασαν σήμερα την πόρτα του νέου γηπέδου της ΑΕΛ, για να πάρουν μία γεύση απ’ αυτό. Οι ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας του Κάμπου μπόρεσαν να δουν από κοντά το έργο σε ιδιαίτερα προχωρημένη μορφή.

Φίλαθλοι κάθε ηλικίας, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και μικρά παιδιά, περιηγήθηκαν στο βασικό τμήμα της δυτικής πτέρυγας (επίπεδο μηδέν), από όπου ήταν ορατή η πρόοδος των εργασιών με την τοποθέτηση των στεγάστρων σε όλες τις πτέρυγες του γηπέδου, αλλά και τη διαμόρφωση των σουιτών και υπόλοιπων χρηστικών χώρων.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ, Σωτήρης Μάρκου ανέλαβε την… ξενάγηση των φιλάθλων και απάντησε στα ερωτήματά τους που αφορούσαν την ΑΕΛ και την κοινοπραξία των κατασκευαστικών εταιρειών. Το νέο γήπεδο της Λάρισας θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό αύριο και την Πέμπτη, την ίδια ώρα (19:00 με 20:00) και η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά από τη νοτιοδυτική πύλη του γηπέδου. Από την μεριά τους οι άνθρωποι της Λάρισας δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση που έτυχε αυτή τους η ενέργεια από το φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr