Την ελπίδα του πως η Ιταλία μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια και να πείσει με τις εμφανίσεις της, εξέφρασε ο Αντρέα Πίρλο, μιλώντας στα μικρόφωνα του «Sky Sport 24». Ο ηγέτης της εθνικής Ιταλίας αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Βουλγαρία και πως η ισοπαλία με 2-2 ήρθε φυσιολογικά.

Η προσπάθεια της Ιταλίας να περάσει στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν ξεκίνησε με το «δεξί». Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βουλγαρία ανέδειξε αρκετά από τα προβλήματα της ομάδας του Τσέζαρε Πραντέλι και υποχρέωσε τη «σκουάντρα ατζούρα» στην απώλεια των πρώτων της βαθμών.

Η ισοπαλία με 2-2, όμως, δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Αντρέα Πίρλο, που μίλησε στο «Sky Sport 24». «Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε πολύ καλά, μάλλον άσχημα παίξαμε. Για αυτό το λόγο θεωρώ πως η ισοπαλία είναι θετική. Με τέτοια εμφάνιση θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα», ομολόγησε ο Πίρλο.

Η συνέχεια είναι πολύ ευκολότερη, στα χαρτιά τουλάχιστον, αφού επόμενη αντίπαλος της Ιταλίας είναι η Μάλτα. Ο Πίρλο δείχνει να συμφωνεί. «Το επόμενο ματς είναι πιο απλό, αν και πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε το φαβορί στο γήπεδο. Σίγουρα η Μάλτα δεν είναι Βουλγαρία, αλλά και εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε πολύ καλύτερα. Πάντως είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, αφού παραδοσιακά βελτιωνόμαστε μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια. Αυτά πάντα μας δυσκόλευαν», τονίζει ο Πίρλο.

Πηγή: sport-fm.gr