Στη λύση του γηπέδου της Τρίπολης καταλήγουν στον Παναθηναϊκό ως έδρα του αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο. Η αναμέτρηση της 24ης Σεπτεμβρίου δεν είναι δυνατό να φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ λόγω συναυλίας και το γήπεδο της Αρκαδίας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς είναι κοντά στην Αθήνα (ούτως ή άλλως επειδή το ματς είναι Δευτέρα δεν αναμένεται μεγάλη μετακίνηση οπαδών), πρόκειται για αμιγώς ποδοσφαιρική έδρα με τις κερκίδες κοντά στον αγωνιστικό χώρο και το χορτάρι είναι σε καλή κατάσταση. Οι λύσεις της Λιβαδειάς και του Παμπελοποννησιακού απομακρύνονται γιατί αγωνίζεται ως γηπεδούχος ο Λεβαδειακός και στο γήπεδο της Πάτρας υπάρχει απόσταση μεταξύ κερκίδων και αγωνιστικού χώρου.

Στον δεύτερο γύρο στη Λεωφόρο

Όλο και πιο πιθανή δείχνει η μετακόμιση του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Σύμφωνα με όσα έχουν διαπιστώσει οι άνθρωποι της ΠΑΕ, θα χρειαστούν απλώς η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η τοποθέτηση καθισμάτων στις θύρες 6-7 και κάποια μικρά έργα για να μπορεί να φιλοξενήσει την ομάδα. Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί απολύτως εφικτό να παίξει εκεί η ομάδα του τα παιχνίδια του δευτέρου γύρου (από Ιανουάριο και μετά), ενώ το μοναδικό ζήτημα είναι αυτό των διαρκείας, καθώς υπάρχουν περίπου 11.000 φίλαθλοι με κάρτες και η χωρητικότητα της Λεωφόρου είναι λίγο μεγαλύτερη.

Ανησυχούν από τώρα

Τα ματς του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο για το Europa League έχουν χαρακτηριστεί υψηλής επικινδυνότητας από την UEFA. Οι «πράσινοι» δεν θέλουν καν να σκέφτονται ενδεχόμενη τιμωρία και ήδη έχουν κινητοποιηθεί για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων, μιας και στο ματς της Αθήνας στις 25 Οκτωβρίου αναμένονται περισσότεροι από 2.000 οπαδοί των Ρωμαίων.

Επιστροφή και τεστ για «Μπουμ»

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα βγάλει μαγνητική τομογραφία κι εφόσον φανεί πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα, θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να προφυλαχθεί στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Για το παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Σο, αλλά διαθέσιμος είναι ο Κουίνσι. Το πρόβλημα του Φερέιρα είναι πως οι διεθνείς θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Πέμπτη, με εξαίρεση τον Σισοκό που θα γυρίσει στη βάση του μια μέρα νωρίτερα.

Πηγή: sport-fm.gr