Την επιστροφή των διεθνών περιμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να ετοιμάσει τον Ολυμπιακό ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Κέρκυρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ισπανός προτίθεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον τέσσερις σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή. Δεδομένη θεωρείται η είσοδος του Ολοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα αγωνιστεί δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Από κει και πέρα, ο 46χρονος προπονητής κάνει και άλλες σκέψεις για αλλαγές, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει. Ο Βαλβέρδε «πονοκεφαλιάζει» για την θέση του επιθετικού, όμως περισσότερες πιθανότητες έχει ο Μήτρογλου. Ο διεθνής φορ έχει δουλέψει καλά όλο αυτό το διάστημα και έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Από την πλευρά του, ο Πάντελιτς πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ο Νέμεθ δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις με την ομάδα. Δεν αποκλείεται ο Ισπανός να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, αν και υπάρχουν πιθανότητες να παίξει ο Ντένις Ρόμενταλ.

«Είναι ένα θέμα που δεν έχει σχέση με εμάς, αφορά άλλη ομάδα. Εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας, που είναι νέα, όπως και η επίτευξη των στόχων μας», ειπώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Πάντως, η διαφορά με το

«τριφύλλι» εξακολουθεί να είναι ότι δεν θα έχει μόνον έναν χρηματοδότη, αφού και τώρα με την πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα αναλάβουν τη λειτουργία του συλλόγου, άρα και το οικονομικό, οι Βγενόπουλος και Πατέρας, ενώ στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης είναι μόνος του.

Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να συναντηθούν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Σωκράτη Κόκκαλη με θέμα τη μεταβίβαση του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει για το «μισό» Καραϊσκάκη από την περίοδο που μιλούσαν για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Την Πέμπτη θα γίνει ο αγιασμός για τη φετινή σεζόν, αφού τότε θα έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς. Δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» και ο νέος μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τις προσεχείς μέρες θα γίνει και η συνάντηση της διοίκησης με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Πάει για την Τετάρτη, αλλά θα οριστικοποιηθεί σήμερα για να λυθεί το συμβόλαιό του και να συμφωνηθεί αν οριστικά θα υπάρξει μία συνεργασία μαζί του, ως σκάουτερ του Ολυμπιακού στην Αργεντινή.

Πηγή: sport-fm