Το θέμα της απόκτησης ενός πάουερ φόργουορντ βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έχουν απλώσει παντού τα δίχτυα τους με τη… χάρη τους να φτάνει μέχρι και την αναπτυξιακή λίγκα του NBA, ενώ παράλληλα εξετάζονται περιπτώσεις Αμερικανών που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Ευρώπη.

Ο χρόνος περνά, αλλά συγχρόνως πιέζει τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την ενίσχυση της φροντ λάιν, με την προτεραιότητα του Αργύρη Πεδουλάκη και των συνεργατών του να είναι η απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ με έφεση στην άμυνα. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά εύκολα είναι τα πράγματα, καθώς οι περιπτώσεις των ελεύθερων από το NBA είναι ακριβές, για τα νέα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στην ΚΑΕ.

Έτσι, στη σχετική λίστα εξετάζονται παίκτες που αγωνίζονται στο NBDL αλλά και Αμερικανοί που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στην Ευρώπη. Πάντως, το θέμα είναι να καλυφθούν άμεσα τα κενά, καθώς ο «Άρτζι» επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του όσους περισσότερους παίκτες γίνεται, στα φιλικά που ακολουθούν.

Ανεβαίνει ο Τσαρτσαρής

Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Τσαρτσαρή. Ο Έλληνας φόργουορντ μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς, δείχνοντας να ξεπερνά τη θλάση που υπέστη στη γάμπα, ενώ δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να πάρει μέρος στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Διπλή προπόνηση θα κάνουν σήμερα (5/9) οι «πράσινοι».

Πηγή: sport-fm.gr