Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Μικαέλ Εσιέν για τον επόμενο χρόνο. Ο Γκανέζος διεθνής μετέβη στη Μαδρίτη πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια παρουσιάστηκε, όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «βασίλισσας».

Τη φανέλα με τον αριθμό 15 επέλεξε ο Εσιέν, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ζοσέ Μουρίνιο «πατέρα» του.

«Είμαι σε πολύ κατάσταση και νιώθω πολύ δυνατός για να προσφέρω στη νέα μου ομάδα. Έτσι και αλλιώς αν δεν ήμουν έτοιμος, τότε η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα με αποκτούσε. Στην ομάδα έχουμε πολλούς εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε οποιαδήποτε θέση με βάλει ο προπονητής. Θα βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ για να κατακτήσει τίτλους η Ρεάλ. Από την πλευρά μου, θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν και να βάλω το… λιθαράκι μου για επιτυχίες».

«Ο Μουρίνιο είναι σαν πατέρας για εμένα. Με είχε φέρει και στη Τσέλσι και γνωριζόμαστε πολύ καλά, έχοντας πολύ καλή σχέση. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω ακόμα και αύριο αν μου το ζητήσει. Ήμουν πολύ χαρούμενος που είδα τον Μουρίνιο να με περιμένει στο αεροδρόμιο το πρωί και ανυπομονώ να ξεκινήσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης».

Πηγή: sport-fm.gr