Ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι. Ο νεαρός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα κόντρα στη Βασλούι για το Γιουρόπα Λιγκ αναφέρθηκε και στον Μαϊκόν, που αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού.

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι της Ίντερ κόντρα στη Βασλούι για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η νίκη των «νερατζούρι» με 2-0 μέσα στη Ρουμανία, έχει ουσιαστικά δώσει την πρόκριση στους Ιταλούς. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, να κάνει μια εκτίμηση των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας του.

«Οι μεταγραφές που κάναμε ήταν μελετημένες, αφού ήρθαν παίκτες με ικανότητες και μεγάλη διάθεση να προσφέρουν. Είχαμε αποφασίσει με τη διοίκηση να επιλέξουμε με συγκεκριμένα κριτήρια τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουμε. Κάναμε καλή δουλειά», είπε ο Στραματσόνι.

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου. Μέχρι τότε υπάρχει περίπτωση να έρθει άλλος παίκτης; «Ρωτήστε τον Μπράνκα που είναι υπεύθυνος μεταγραφών. Εγώ είμαι ικανοποιημένος με αυτούς που έχω», απάντησε ο κόουτς.

Υπάρχουν, όμως και αυτοί που έφυγαν ή είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν. Ποια είναι η γνώμη του Στραματσόνι για αυτούς; «Ο Ζούλιο Σέζαρ είναι ένας από εκείνους που πρέπει να ευχαριστήσω. Η προσφορά του στην ομάδα ήταν τεράστια και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Μερικές φορές, όμως, οι ανάγκες της διοίκησης δεν συμπίπτουν με αυτές του προπονητή. Του εύχομαι τα καλύτερα.»

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Στραματσόνι είχε να πει δυο λόγια και για τον Μαϊκόν. «Η κατάσταση είναι λεπτή. Στα δεξιά της ομάδας υπάρχει ο Ζανέτι και ο Τζόναθαν, είμαστε καλυμμένοι. Δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή του, αν πάντως μείνει μαζί μας θα τον υπολογίζω όπως όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr