Στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας μπαίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» μπαίνουν στην αφετηρία της φετινής κούρσας, έχοντας μείον δύο βαθμούς από τα περσινά επεισόδια που σημείωσαν οπαδοί τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.

Έτσι το «τρίποντο» απέναντι στους Βοιωτούς μοιάζει αυτοσκοπός για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, η οποία θέλει να… ζεστάνει τον κόσμο εν όψει της ρεβάνς με τη Μάλαγα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Στο πλευρό του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται περισσότεροι από 3.000 οπαδοί και θα προσπαθήσουν να αφήσουν τους παίκτες της ομάδας στη νίκη. Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κάνουν ό,τι καλύτερο περνάει από τα… πόδια τους και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Φερέιρα καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού υπάρχει αρκετές σημαντικές απουσίες στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, θα λείψουν ο τραυματίας Μπουμσόνγκ, οι τιμωρημένοι Κατσουράνης, Βιτόλο, ο ανέτοιμος Κουίνσι και ο Σο που θέλει ακόμα 15 μέρες για να είναι έτοιμος.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάερια τον Καρνέζη, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα (ή Σεϊταρίδης), Πίντο (ή Βύντρα), Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Μαρίνος και Ζέκα, έχοντας στα πλάγια τους Σισοκό και Μαυρία. Ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει ως «δεκάρι» με τον Φορναρόλι στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Πετρόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λαγός, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος. Εκτός έμειναν ακόμα οι νεαροί Ταμπάκης, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Ιωαννίδης. Οι παίκτες μετά την απογευματινή προπόνηση δείπνησαν στην Παιανία και στις 21:00 αναχώρησαν για τη Λιβαδειά.

Πηγή: sport-fm