Μόνο τη Ραπίντ Βιέννης και τα παιχνίδια που θα κρίνουν τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League έχουν πλέον στο μυαλό τους άπαντες στον ΠΑΟΚ. Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, ο Βίβιαν, ενώ πλέον ενσωματώνεται πλήρως και ο Λόρενς, ο οποίος βρέθηκε στην Αγγλία προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του είδη.

Με την επιστροφή των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του ΠΑΟΚ αλλά και των διεθνών που τον Δεκαπενταύγουστο αγωνίστηκαν με τις εθνικές ομάδες, ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία για τα δύο ματς με την αυστριακή ομάδα.

Ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του έκλεισε την «πόρτα» σε νέες μεταγραφές, κάτι που ενδεχομένως να είναι ειλικρινές, χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» να προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει το μυαλό όλων συγκεντρωμένο στο μεγάλο στόχο της ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους.

Πλέον, ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και στις προπονήσεις θα δοκιμάσει τα πράγματα που έχει στο μυαλό του για τα παιχνίδια με τη Ραπίντ Βιέννης.

Πηγή: sport-fm.gr