Χρόνο συμμετοχής στο οικογενειακό δίτερμα είχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Έρμελο.

Ο «Κάνιο» έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του. Ατομικό έκαναν οι Μιραλάς και Γκρέκο.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς ύστερα από καιρό αγωνίστηκε στο οικογενειακό διπλό, δείχνοντας να ξεπερνά τη θλάση που υπέστη στην Αυστρία.

Όπως συνηθίζεται η προπόνηση περιείχε και οικογενειακό δίτερμα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να χωρίζονται στους «κόκκινους» και τους «κίτρινους». Με τους «κόκκινους» αγωνίστηκαν οι Γιαννιώτης, Ποτουρίδης, Ντιελνά, Μανωλάς, Καραγκούνης, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Λυκογιάννης, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Τζεμπούρ, ενώ με τους «κίτρινους» οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Ντιόγκο και Πάντελιτς.

Στο δεύτερο μέρος, με τους «κόκκινους», αγωνίστηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ για την… ιστορία ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αμπντούν, από τους «κίτρινους».

Οι Κέβιν Μιραλάς και Λεάντρο Γκρέκο έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Ζαραδούκας και Ανδρέας Τάτος. Τέλος, ο Ρόι Κάρολ προφυλάχθηκε και γυμνάστηκε μόνος του στο ξενοδοχείο. Ωστόσο, αναμένεται να λάβει μέρος κανονικά στην προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση (18:30 ώρα Ελλάδας).

Φήμες για Μίλαν και Χάιντσε

Στο στόχαστρο της Μίλαν είναι ο Γκάμπριελ Χάιντσε, που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», οι «ροσονέρι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος έφυγε για την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον αμυντικό της Ρόμα να συγκαταλέγεται στους υποψήφιους. Εκτός από τον Αργεντινό, οι Μιλανέζοι εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Εμπιβά, Ενκουλού και Ρολάντο.

Πηγή: sport-fm.gr