Για ακόμη έξι χρόνια θα βρίσκεται στο «Etihad» ο Βινσέν Κομπανί, με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας, στο οποίο αντικατοπτρίζεται ο ηγετικός του ρόλος στο σύλλογο! «Κάτι παραπάνω από ένα σχέδιο στο μυαλό μας και από ένας σύλλογος», οι δηλώσεις του Βέλγου αμυντικού μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Το 6ετές συμβόλαιο του Κομπανί αποτελεί τη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια συμφωνία στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου και η Σίτι δείχνει με αυτόν τον τρόπο το ρόλο που έχει ο Βέλγος άσος.

«Για μένα, εάν είσαι καλά κάπου τότε δεν έχεις κανένα λόγο να κοιτάξεις να μετακομίσεις αλλού», δήλωσε αρχικά ο Κομπανί για να συμπληρώσει ότι «H Μάντσεστερ Σίτι είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος».

«Είμαι εδώ από την αρχή που άρχισε αυτό το πρότζεκτ και σαν σχέδιο μεγαλώνει στο μυαλό μας. Είναι καλό που ξέρω από τώρα ότι για ακόμη 6 χρόνια θα είμαι εδώ και με τιμά το γεγονός ότι ο σύλλογος με αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο», τόνισε ο Κομπανί, με τον 26χρονο άσο να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες την περασμένη σεζόν, για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Πηγή: england365.gr