Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Βασίλης Σπανούλης με τον Στράτο Περπέρογλου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay». Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει κάνει το δρομολόγιο… ΟΑΚΑ-ΣΕΦ, φέρεται να εξήγησε στον Έλληνα φόργουορντ, το συμβόλαιο του οποίου με τον Παναθηναϊκό έχει λήξει, πώς έχει η κατάσταση στους Πειραιώτες.

Πάντως, ο Περπέρογλου δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής γνωρίζει ποιες δυσκολίες συνεπάγεται μια μετακόμιση στο στρατόπεδο του «αιωνίου» αντιπάλου και τηρεί στάση αναμονής. Το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» είναι δεδομένο, όπως επίσης και το γεγονός πως ακόμη κι αν δεν αποκτηθεί ο Περπέρογλου, οι Πειραιώτες μπορούν να στραφούν και σε άλλες λύσεις από την αμερικανική αγορά.

Ο ίδιος ο παίκτης δείχνει να περιμένει μια καλή πρόταση από την Ούνιξ Καζάν, ώστε να ξανασμίξει με Καϊμακόγλου και Βουγιούκα, ενώ υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Λογικά μέσα στην εβδομάδα, πάντως, το σίριαλ «Περπέρογλου» θα έχει φτάσει στο τέλος του.

Πηγή: sport-fm.gr