Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχετικά με την ενίσχυση της Μίλαν. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας έκανε σαφές πως προτίθεται να ξοδέψει ένα μέρος των χρημάτων που εισέπραξε από την Παρί Σεν Ζερμέν, αγοράζοντας τρεις παίκτες, έναν σε κάθε γραμμή.

Ο κόσμος της Μίλαν έχει εξοργιστεί και ζητά επίμονα απαντήσεις από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η απώλειες του Τιάγκο Σίλβα και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι σημαντικές και οι οπαδοί φοβούνται πως η ομάδα θα αποδυναμωθεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Ζητούν, λοιπόν, άξιους αντικαταστάτες.

Από τη Σαρδηνία όπου κάνει διακοπές, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε σαφές πως η ομάδα του θα ενισχυθεί. Μιλώντας με φιλάθλους της Μίλαν, σύμφωνα με όσα γράφει η «Gazzetta dello sport», εξήγησε πως πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις, ώστε να μην διαταραχτεί ο ισολογισμός της ομάδας.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι παίκτες πρώτης γραμμής που θα αποκτηθούν δεν θα είναι πολύ ακριβοί. Για τον αμυντικό και τον μέσο, που ζητά ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός προτίθεται να ξοδέψει περίπου 6 εκατ. ευρώ για τον καθένα. Για τον επιθετικό το ποσό αναμένεται να είναι λίγο μεγαλύτερο.

Είναι φανερό πως ακόμα και έτσι η λιτότητα θα είναι ο πρωταγωνιστής των μεταγραφών της Μίλαν. Ελπίζοντας πως η ομάδα δεν θα αποδυναμωθεί και ο Αλέγκρι θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο.

Πηγή: sport-fm.gr