Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής αποτελεί προτεραιότητα στον Άρη. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει ο Μάκης Κατσαβάκης για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση στην ομάδα είναι ο Αμπντούλ Οσμάν.

Η οικονομική στενότητα της ΠΑΕ οδήγησε τον Σερραίο τεχνικό στη λύση του Γκανέζου χαφ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως «κόφτης» αλλά και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο 25χρονος είναι κάτοχος αγγλικού διαβατηρίου και πέρυσι το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Κέρκυρα, στην οποία έπαιξε σε 27 ματς και πέτυχε 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Κατσαβάκης θεωρεί ότι ο Οσμάν είναι ένα «εργαλείο» που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις αποκλειστικά στον ανασταλτικό τομέα.

Εν τω μεταξύ, σύντομα ο Γιώργος Μαργαρίτης θα κληθεί από τους Θεσσαλονικείς να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Αγγελου Σικαλιά, που αποτελούσε τον υπ’ αριθμό ένα στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο 21χρονος παίκτης, πρώην παίκτης του Αγροτικού Αστέρα, έπεισε τον Μάκη Κατσαβάκη στις τελευταίες προπονήσεις που δοκιμάστηκε.

Πηγή: sport-fm.gr