Μπορεί οι φήμες για ραντεβού Παναθηναϊκού-Σοφοκλή Σχορτσανίτη στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ το πρωί της Τετάρτης (04/07) να διαψεύστηκαν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε επαφή για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm, ο διεθνής σέντερ θα αποτελέσει σύντομα προσθήκη στο ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίοι περιμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με Μπατίστ και Βουγιούκα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι δύο παίκτες πολύ δύσκολα θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους «πράσινους», αφού έχουν στα χέρια τους καλύτερες οικονομικά προτάσεις από Ρεάλ Μαδρίτης και Ούνιξ Καζάν αντίστοιχα.

Οι τελικές συζητήσεις για το τι μέλει γενέσθαι με τους δύο παίκτες θα γίνουν άμεσα και εφόσον αποτελέσουν επίσημα παρελθόν –εκτός αν γίνει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής- τότε η «πράσινη» ΚΑΕ θα μπει στη τελική ευθεία για την ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας που έχει με τον πρώην σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που ως γνωστό, βρέθηκε μία ανάσα από το ΟΑΚΑ και πριν από δύο χρόνια.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς όμως, επέλεξε τη τελευταία στιγμή τον Άλεξ Μάριτς και έτσι ο διαφαινόμενος «γάμος» δεν πραγματοποιήθηκε.

Για τη θέση «5» πάντως, το όνομα του Σχορτσανίτη (έχει προτάσεις και απο Κάχα Λαμποράλ-Γαλατάσαραϊ) δεν είναι το μοναδικό που εξετάζεται «ζεστά», αφού κάποιες πηγές αναφέρουν ότι μένουν μόνο οι υπογραφές για την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή της Μπιλμπάο.

Για τη χρονική…τοποθέτηση της ανακοίνωσης του Έλληνα σέντερ, ισχύουν πάνω-κάτω τα ίδια και με τον «Big Sofo», αν και όλα δείχνουν ότι η περίπτωση του, θα πρέπει να θεωρείται πιο σίγουρη.

Πηγή: sport-fm.gr