Δύο περιπτώσεις παικτών που δεν είχαν προχωρήσει όπως θα ήθελαν στον Ολυμπιακό, πλέον δεν αποκλείεται να φορέσουν τα ερυθρόλευκα και να αποτελέσουν μέρος του ρόστερ της ομάδας. Ο ένας μάλιστα από αυτούς φαίνεται ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, ενώ ο άλλος πλησιάζει ξανά στο Λιμάνι, καθώς έριξε… γέφυρες προς τα εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, από την Πορτογαλία προκύπτει ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται από χθες βράδυ στην Αθήνα και έχει αποφασίσει να υπογράψει στον Ολυμπιακό, παρά τις πιέσεις της Σπόρτινγκ να παραμείνει στη Λισαβόνα και το δέλεαρ για νέο συμβόλαιο. Επιπλέον, ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη περάσει ιατρικά τεστ στην Αγγλία για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας.

Η Diario de Noticias, που υποστηρίζει πως ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα σήμερα, υπογραμμίζει τις πολύ καλές σχέσεις της «ερυθρόλευκης» διοίκησης με τον ατζέντη του 22χρονου άσου, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει στείλει τρις ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την ίδια στιγμή επιστρέφει στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο και το όνομα του Σανίν Πρσιτς, ο οποίος ήρθε ξανά σε επαφή με τον Ολυμπιακό και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για την περίπτωσή του… Ακόμα και νέα πλήρης αλλαγή δεδομένων με deal.

Ο 24χρονος, που αγωνίζεται σε τουλάχιστον δύο θέσεις στο κέντρο, είναι μία πολύ καλή περίπτωση αλλά δεν βρήκε το συμβόλαιο ύψους 800 χιλ. ευρώ που ζητούσε στην Τουρκία και έτσι κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος στην αγορά.

Βεβαίως, πρώτος στόχος για την ομάδα του Πειραιά στα χαφ είναι ο Γουίλιαν Αράο, μια περίπτωση που έχει και τη «σφραγίδα» του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά μένει να φανεί με πόσα χρήματα θα καμφθεί -και εάν τελικά συμβεί- η αντίσταση της Φλαμένγκο στην οποία ανήκει.