Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε με την αποστολή της ομάδας να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης που μας πέρασε. Ο «δικέφαλος», ωστόσο, συνεχίζει να ανεβάζει στροφές σε όλα τα επίπεδα ενόψει της νέας σεζόν, καθώς τα παιχνίδια με τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League πλησιάζουν.

Η… επιτάχυνση αυτή αφορά και τα μεταγραφικά ζητήματα, καθώς οι υποθέσεις που είχε βάλει σε προτεραιότητα ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αυτές αφορούν τη θέση του σέντερ φορ, όπου πλέον έχει μείνει μόνος του ο Ευθύμης Κουλούρης, μετά και τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη για έναν χρόνο στον Ατρόμητο, καθώς και για αυτήν του κεντρικού χαφ, με τον Πόντους Βέρνμπλουμ να είναι πάντα στο «κάδρο», μέχρι να λήξει η υπόθεσή του είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Και εάν για τον χώρο του κέντρου υπάρχει μια πληρότητα και αυτό που επιθυμούν στον ΠΑΟΚ είναι η ενίσχυση με σημαντική ποιότητα, για τη γραμμή κρούσης υπάρχει ζήτημα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να κάνει τα πλάνα του μόνο με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Χθες έγινε γνωστό ότι οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον Ούγκο Βιέιρα, ο οποίος ουσιαστικά παραδέχθηκε το ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να τα βρουν πρώτα με την ομάδα του Πορτογάλου φορ, τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, καθώς έχει ακόμη συμβόλαιο με τους Ιάπωνες.

Παράλληλα, ο Λούμπος Μίχελ φαίνεται ότι βρίσκεται σε ταξίδι για το θέμα του επιθετικού. Μάλιστα, η εφημερίδα «Live Sport» αναφέρει ότι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επικοινώνησαν με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τον Λούκα Τζόρτζεβιτς., τον 24χρονο Σέρβο επιθετικό, ώστε να μάθουν εάν υπάρχουν πιθανότητες δανεισμού του ποδοσφαιριστή.