Σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας έχουν μπει οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με τις εργομετρικές εξετάσεις που γίνονται στο Κορωπί, οι οποίες ξεκίνησαν χθες και συνεχίζονται και σήμερα. Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν χθες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ήταν και ο Αντονί Μουνιέ.

Σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του ότι είχε προτάσεις από το εξωτερικό, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο επισήμανε ότι είναι καλά στο «τριφύλλι» και πως εάν αλλάξει η κατάσταση όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, δεν θα έχει λόγο να αποχωρήσει.

«Είμαι καλά εδώ. Είχα προτάσεις από Τουρκία, αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο. Ας ελπίσουμε ότι θ’ αλλάξει η κατάσταση κι αν όλα πάνε καλά δεν θα έχω κανένα λόγο να φύγω από εδώ», φέρεται να τόνισε ο Μουνιέ, λόγια που δημιούργησαν έκπληξη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης είναι από αυτούς που βίωσαν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της προηγούμενης σεζόν και ειδικά για τους ξένους η κατάσταση αυτή είναι δύσκολα διαχειρίσιμη.