Το αεροπλάνο για το Κίελτσε της Πολωνίας παίρνει σήμερα η ΑΕΚ, για να ξεκινήσει το βασικός της στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν και σε αυτό δεν θα βρίσκεται ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αραούχο στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Και αυτό διότι η προχωρημένη περίπτωση του Εζέκιελ Πόνσε δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Παρότι από την περασμένη εβδομάδα υπάρχει συμφωνία με τη Ρόμα για τον Αργεντινό επιθετικό, καθώς και συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, αυτός δεν έχει φορέσει μέχρι στιγμής τα κιτρινόμαυρα.

Από την Αργεντινή λέγεται πως οι εκπρόσωποι του Πόνσε ενημέρωσαν την ιταλική ομάδα για ένα ποσοστό που διατηρεί η Νιούελς Ολντ Μπόις, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει και εκείνη να δώσει τη συγκατάθεσή της. Μάλιστα, φημολογείται πως ο πατέρας του ποδοσφαιριστή περιμένει να πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και αυτός είναι ο λόγος που κολλάει την υπόθεση.

Πάντως, από την ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι το θέμα του 21χρονου φορ θα κλείσει θετικά και πως μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί και εκείνος επί πολωνικού εδάφους.