Για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας μετατίθεται η ανακοίνωση του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο η καθυστέρηση στην επισημοποίηση της πρόσληψής του «γεννά» ερωτηματικά. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φήμες πως δεν έχουν εγκαταλειφθεί οι περιπτώσεις των Κρις Φλέμινγκ (που πάντως δεσμεύεται με την Μπάμπεργκ και οι Γερμανοί θα πρέπει να αποζημιωθούν) και Ηλία Ζούρου.

Η αναβολή στο θέμα προπονητή καθυστερεί και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά. Ο Ολυμπιακός κρέμεται από τα χείλη του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος όσο υπάρχει διαφορά με τους «ερυθρόλευκους» κοιτάζει και την προοπτική να παίξει στο ΝΒΑ με τους Νικς (που εξασφάλισαν και τα δικαιώματα του Κώστα Παπανικολάου).

Οι Πειραιώτες θα εξέταζαν την περίπτωση επιστροφής του Λουκά Μαυροκεφαλίδη σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Γιώργου Πρίντεζη, ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας λήγει και η προθεσμία για να σπάσει ο παίκτης το συμβόλαιό του με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Μαυροειδής και Καββαδάς είναι στα υπόψη για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά ο μεν πρώτος διεκδικείται από τον Παναθηναϊκό, για τον δε δεύτερο θα απαιτηθεί να πληρωθεί και ο Πανιώνιος.

Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ δύσκολα θα παραμείνουν, καθώς έχουν προτεραιότητα το ΝΒΑ και περιμένουν προτάσεις από την ερχόμενη Δευτέρα, τώρα που οι ομάδες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα βάζουν τα πράγματα σε μία σειρά με τις επιλογές των ντραφτ και τις ανταλλαγές.

Πηγή: sport-fm.gr