Μεταγραφικές εξελίξεις με επίσημο τρόπο αναμένονται εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ακόμη και δύο μεταγραφές. Ο λόγος για τους Πιέρ Κουντέ και Γιάννη Μασούρα.

Από χθες είναι ήδη γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία για την αγορά του Γιάννη Μασούρα από την ΑΕΛ. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον Κάμπο, για τον 22χρονο δεξιό μπακ οι Πειραιώτες έδωσαν 1 εκατ. ευρώ, 10% ποσοστό μεταπώλησης και δύο ελεύθερους παίκτες, που πιθανότατα θα είναι ο Γιώργος Μανθάτης και ένας εκ των Νίκου Βέργου ή Τάσου Καραμάνου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση, αλλά όλα δείχνουν ότι η υπόθεση είναι θέμα ωρών.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» το ίδιο ισχύει και για τον Καμερουνέζο χαφ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ μεγάλη πρόταση για αγορά -και όχι δανεισμό- στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει γίνει δεκτή από τους Ισπανούς. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο, αυτό της ανταλλαγής εγγράφων και εκτιμάται ότι ο 23χρονος άσος ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Πειραιά.