Όλα δείχνουν ότι ο Όγκνιεν Βράνιες οδεύει προς την Άντερλεχτ, καθώς οι Βέλγοι ανεβάζουν συνεχώς τις προσφορές τους στην ΑΕΚ για τον Βόσνιο στόπερ, φτάνοντας όλο και πιο κοντά στις «κιτρινόμαυρες» απαιτήσεις. Έτσι, στην πρωταθλήτρια Ελλάδας έχουν κάνει ήδη προεργασία για τον αντικαταστάτη του.

Τα ονόματα είναι αρκετά, αλλά ελάχιστα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής. Ένα από αυτά είναι του Αλεξάντερ Μπαρμπόσα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», τον 23χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ που ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά έχει δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2019 στη Ντεφένσα ι Χουστίθια. Το συμβόλαιο του παίκτη με τους «μιγιονάριος» λήγει το 2021.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υψηλόσωμος αμυντικός (1,93μ.) διατηρεί οψιόν διακοπής του δανεισμού του το χειμώνα του 2018, ενώ η Ντεφένσα καλύπτει το συμβόλαιό του και θα κληθεί να πληρώσει μια ρήτρα 50.000 ευρώ αν φύγει ο ποδοσφαιριστής και δεν επιστρέψει στη Ρίβερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, από την ΑΕΚ δεν έχει γίνει κάποια πρόταση στην ομάδα της Αργεντινής, ωστόσο έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Μπαρμπόσα και έχουν βρει δίαυλο επικοινωνίας. Δεν αποκλείονται και οι επαφές το επόμενο διάστημα, αρκεί πρώτα να προχωρήσει η περίπτωση του Βράνιες στους Βέλγους.