Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι μία από τις επιλογές του Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά την παραμονή του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από τον ισπανικό Τύπο, ο οποίος τονίζει ότι ο 33χρονος παίκτης έζησε στους Πειραιώτες μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις του.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «canalathletic.com» τονίζει ότι πλέον στην ομάδα δεν βρίσκεται πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε και τα ηνία έχει αναλάβει πλέον ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και αναφέρεται ότι η ελληνική ομάδα έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του, όμως ο Βάσκος χαφ περιμένει να ενημερωθεί για τις προθέσεις της Αθλέτικ.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2013, όμως η Μπιλμπάο δεν δείχνει πρόθεση να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ορμπάιθ έπαιξε σε 24 αγώνες της Σούπερ Λίγκας, 4 του Champions League, 4 του Europa League και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας (2.899 λεπτά συμμετοχών) με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας συνολικά 1 γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του.

Πηγή: sport-fm.gr