Τον δρόμο του Στάθη Ταυλαρίδη προτίθενται να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που μένουν ελεύθεροι. Έτσι οι Κρητικοί θα τεθούν αντιμέτωποι με ένα νέο κύμα προσφυγών που τον απειλεί για το άμεσο μέλλον. Και οι διοικούντες, όποιοι και αν είναι, θα πρέπει να το διαχειριστούν ανάλογα. Από την πλευρά του, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αξιώνει περίπου 93.000 ευρώ που του οφείλονται.

Από το παραπάνω ποσό 18.740 έχουν δοθεί στον νέο παίκτη του Ατρομήτου μέσα από εκχώρηση του τηλεοπτικού συμβολαίου της νέας σεζόν και είναι οφειλή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011. Τα υπόλοιπα 74.875 ευρώ είναι οφειλόμενα προς τον Σερραίο στόπερ από την 1η Ιανουαρίου 2012 μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2012.

Δεν προέκυψε κάτι

Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η χθεσινοβραδινή συγκέντρωση παραγόντων του ΟΦΗ που συγκάλεσε ο Σήφης Κορωνάκης. Οι κ.κ. Κουράκης, Μαχλάς, Ξημέρης και όλο το «βαρύ πυροβολικό» δεν έδωσαν το «παρών». Επίσης, ο Βατσινάς έστειλε απλώς επιστολή. Πήγαν, όμως, ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Παπαματθαιάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος δέχτηκε φραστική επίθεση από τον παλιό παράγοντα Κώστα Ρεπανάκη.

Πηγή: sport-fm.gr