Διάσημοι παίκτες, αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο από την πλούσια ποδοσφαιρική ιστορία της adidas σε μεταφέρουν στη μοναδική ατμόσφαιρα των γηπέδων!

Στον αέρα βρίσκεται από τις 7 Ιουνίου, το νέο ποδοσφαιρικό προφίλ της adidas στο Tumblr που θα προσφέρει στους φιλάθλους μοναδικό υλικό από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, εντός και εκτός γηπέδου!

Το Tumblr της adidas football θα φιλοξενείται στην ενότητα Sports «Spotlight», ενώ πολλά posts κατά τη διάρκεια του UEFA Euro 2012 θα εμφανίζονται και στα highlights της ενότητας «Radar».

Μέσα από το νέο adidas Football Tumblr page, του οποίου το λανσάρισμα συμπίπτει με την έναρξη του UEFA Euro 2012, η adidas θα παρέχει οπτικό υλικό κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας που θα διατίθεται αποκλειστικά από το adidas Football Tumblr και θα αναδεικνύει τη γνήσια ποδοσφαιρική κουλτούρα και την αγάπη της adidas για το παιχνίδι.

Το UEFA Euro 2012 είναι μόνο η αρχή! Το adidas Football Tumblr θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους fans του ποδοσφαίρου και να τους προσφέρει αποκλειστικό υλικό για τους παίκτες που θαυμάζουν, ξεκινώντας από τη νέα αγωνιστική περίοδο των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Δείτε το εισαγωγικό βίντεο της σελίδας εδώ: