Η καταιγίδα στα Γιάννενα και η άσχημη εμφάνιση του Ολυμπιακού, που συνδυάστηκε με ήττα (3-0) από τον ΠΑΣ, ίσως δεν αφήσει «στεγνούς» πολύ περισσότερους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ από ό,τι αρχικά αναμενόταν. Και αυτό γιατί μετά το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για το αποκαρδιωτικό πρόσωπο της ομάδας στους «Ζωσιμάδες», οι ούτως ή άλλως πολλές εκκαθαρίσεις, αναμένονται να γίνουν ακόμη περισσότερες.

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», στις 15 Ιουνίου, όταν και έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, το «ερυθρόλευκο» ρόστερ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό της τωρινής σεζόν. Εκτός από το ότι θα υπάρχει νέο πρόσωπο και στον πάγκο, και το ίδιο θα ισχύει και για τη συντριπτική πλειοψηφία του έμψυχου δυναμικού.

Εκτός πλάνων είναι εδώ και καιρό Οτζίτζα και Σεμπά, ο δανεισμός του Μιραλάς διεκόπη, το συμβόλαιο του Μποτία δεν θα ανανεωθεί, ο Ίβουσιτς δεν πρόκειται να μείνει, ο Ελαμπντελαουί έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του από του Ρέντη, όπως και ο Μάριν, με τους δύο τελευταίους να είναι προς πώληση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακόμη και παίκτες που έπαιξαν καλά και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα παράπονα για την εικόνα τους, όπως ο Προτό και ο Ρομαό, δύσκολα θα παραμείνουν, παρά το γεγονός ότι για τον Τογκολέζο γράφτηκε προ ημερών πως επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2020.

Εκτόςαπό τους προαναφερθέντες, θα φύγουν και άλλοι 9-13 παίκτες, αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα θύγουν και οι Ζιλέ, Μαρτίνς, Τζούρτζεβιτς, Πάρντο, Χατζισαφί, Βέργου και Ιγκόρ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί εάν θα τους ακολουθήσουν κάποιοι από τους Φορτούνη, Ταχτσίδη, Ανσαριφάρντ και Ένγκελς.

Οι μόνοι σίγουροι για τη νέα σεζόν, δείχνουν οι νεαροί της ομάδας και ο Σισέ. Όλοι οι υπόλοιποι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι στην έξοδο, είτε με πώληση, είτε με δανεισμό, είτε ακόμη και με αποδέσμευση. Μια πρωτοφανής «σκούπα» στον Ολυμπιακό, που δεν συγκρίνεται ούτε με την πρώτη χρονιά της διοίκησης Μαρινάκη στην ΠΑΕ.