Την ευχή στους τελικούς του πρωταθλήματος να γίνουν σπουδαία παιχνίδια και να επικρατήσει ο καλύτερος εξέφρασε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ενώ για την ομάδα του τόνισε ότι θα πρέπει να ξεχάσει τον ευρωπαϊκό τίτλο και να συγκεντρωθεί στη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου των τελικών των πλέι οφ:

«Αύριο ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος, ο κόουτς με την τόση εμπειρία που κουβαλάει είναι ο καταλληλότερος για να μας προετοιμάσει. Όσο δύσκολο κι αν είναι, που είναι, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους τελικούς. Παίζουμε με μια δύσκολη κι έμπειρη ομάδα, εύχομαι να παίξουμε σωστά, να γίνουν ωραίοι αγώνες που να τους ευχαριστηθεί ο κόσμος και να νικήσει ο καλύτερος. Τα τελευταία 10 χρόνια το μπάσκετ βρίσκεται στην κορυφή, πρέπει να το προσέχουμε και να το διαφυλάσσουμε ως κόρη οφθαλμού, πέρα από οπαδικά αισθήματα, πρέπει να το προσέχουμε και να το διαφημίζουμε».

«Ο Παναθηναϊκός έχει πιο έμπειρη ομάδα από μας. Εμείς είμαστε μια πιο νεανική ομάδα. αλλά αυτό δεν λέει και τίποτα στους τελικούς. Η κάθε ομάδα έχει το δικό της στυλ, οπότε δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο».

Πηγή: sport-fm.gr