Ούτε ο Μίτσελ θα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε με τη Σεβίλλη και θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η συμφωνία ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο, ο οποίος επανεκτίμησε την κατάσταση και… τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Μίτσελ, αφήνοντας την επιλογή του Χουακίν Καπαρός, μετά από συνάντηση που είχε μαζί του.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τον Ολυμπιακού να στρέψει αλλού το βλέμμα του για το πόστο του προπονητή. Ο Μίτσελ φερόταν ως τον πρώτο στόχο της ερυθρόλευκης διοίκησης αλλά μετά από την εξέλιξη αυτή καλείται να αναθεωρήσει ορισμένα ζητήματα.

Πλέον, στη λίστα των ερυθρολεύκων για την τεχνική ηγεσία της ομάδας παραμένει ο Μαρτίνεθ της Λεβάντε, ο Τζούκιτς της Βαγιαδολίδ και άλλοι… Ίβηρες των οποίων τα ονόματα κρατούνται μυστικά. Ωστόσο υπάρχουν φήμες τις τελευταίες ώρες ότι οι Πειραιώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους και στην αγορά της Γαλλίας κοιτάζοντας τον Κλοντ Πιέλ.

Πηγή: sport-fm.gr