Ένα θέμα που καλείται να απασχολήσει και μάλιστα άμεσα τους ενδιαφερόμενους προέκυψε μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους «8» της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, λόγω της ήττας του Ολυμπιακού από τη Ζαλιγκίρις. Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν Τρίτη 17 Απριλίου (21:15) τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη προημιτελική αναμέτρηση και δύο ημέρες αργότερα, την ίδια ώρα, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

0144888877477_1

Μόνο που την Πέμπτη 19 Απριλίου, είναι προγραμματισμένο να γίνει και το επαναληπτικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με ώρα έναρξης τις 19:30. Και τα δύο ματς, λοιπόν, είναι προγραμματισμένα για τον ίδιο χώρο, το ΟΑΚΑ, με διαφορά λιγότερο των δύο ωρών μεταξύ τους.

0144888877477_2

Η αλλαγή ώρας ή ημέρας σε κάποια από τις δύο αναμετρήσεις είναι προφανέστατα η λύση σε αυτό το «μπλέξιμο» που προέκυψε. Προφανώς και επειδή στη μια περίπτωση πρόκειται για Euroleague, διεθνή διοργάνωση, ο αγώνας Κυπέλλου φαντάζει ως ο πιο πιθανός για… μετακίνηση.

Φυσικά, το να μην υπάρξει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα μοιάζει απίθανο. Ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out, ενώ και η ΑΕΚ αναμένεται να έχει μεγάλη προσέλευση σε ένα σημαντικό για τους στόχους της παιχνίδι.