Η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες οφείλεται εν μέρει στο γεγονός πως δεν έχει γραφτεί ακόμη το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης, ενώ φαίνεται να υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες σε πρόσωπα, με τον Σήφη Κορωνάκη να περιμένει κάποιες απαντήσεις για να προχωρήσει.

Ο ίδιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ενώ λόγω των εκλογών δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις. Πιθανότατα ο κ. Κουράκης θα έχει λόγο στη σύνθεση της Διοικούσας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης (στο νέο Δ.Σ. εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη θα είναι ο Π. Σπυριδάκης). Ερωτηματικό παραμένει, την ίδια ώρα, η στάση του Αντώνη Κουτάντου.

Ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θέλει να είναι στο σχήμα, όμως ίσως να μην είναι οριστική η απόφασή του.

Τα ονόματα των Κώστα Τουγλή και Αντώνη Λυταδάκη ακούγονται πως θα είναι μαζί με τον Σήφη Κορωνάκη στην επόμενη μέρα. Εκτός νέου σχήματος θα βρίσκεται ο Γ. Χναράκης, ενώ καμία ενημέρωση δεν έχει ο Βαγγέλης Αποστολάκης. Πικραμένος είναι ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μανώλης Κουμαντάκης, ο οποίος έχει αποφασίσει όπως λέει να μη συμμετάσχει.

Πηγή: sport-fm.gr