Ο πραγματικός πρωταγωνιστής της Μπαρτσελόνα στον χθεσινό αγώνα με την Εσπανιόλ ήταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τον 41χρονο προπονητή μέσα στο Καμπ Νου, όπου πανηγύρισε δεκαπέντε τίτλους τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Καταφέραμε το καλύτερο, παίζοντας απλό ποδόσφαιρο», ακούστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου των «μπλαουγκράνα».

Ο Καταλανός τεχνικός έζησε μοναδικές στιγμές, γνωρίζοντας χθες την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας.

«Είμαι ευγνώμων για το δώρο αυτό που είχα στη ζωή μου. Είναι το προνόμιο, όπως και εσείς, να δω αυτούς τους φανταστικούς παίκτες. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα πάρω τέτοια αγάπη. Αισθάνθηκα πολύ αγάπη τα τελευταία χρόνια. Δεν ήξερα ότι θα πάρω τέτοια χαρά. Σας ευχαριστώ όλους. Ειδικά όσους δούλεψαν κοντά μου και είχαμε καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, παρακολουθώντας το ποδόσφαιρο από πολύ κοντά», ήταν αρχικά τα λόγια του Γκουαρντιόλα και συνέχισε:

«Δεν σας λέω ψέματα. Αφήνω την ομάδα σε καλά χέρια (του Τίτο Βιλανόβα). Έζησα πολλές στιγμές εδώ και παίρνω ό,τι μου χρειάζεται για τη συνέχεια. Αυτό θα είναι σε όλη μου τη ζωή. Θα τα πούμε σύντομα. Ποτέ δεν χάνω» είπε.

Πηγή: sport-fm.gr