Προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κατέβαλε ο Γιώργος Δώνης με τη χθεσινή του ομιλία. Ο 43χρονος προπονητής έδωσε για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και τόνισε ότι η χρονιά δεν τελείωσε για τους Περιστεριώτες.

«Ο τελικός τελείωσε. Τον ξεχνάμε από σήμερα κιόλας. Δεν έχει νόημα να μένουμε εκεί. Ακολουθούν τα πλέι οφ και είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση σ’ αυτά για να αποφύγουμε τη γρήγορη έναρξη της προετοιμασίας», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «κυανόλευκων» και πρόσθεσε:

«Μην ξεχνάτε πως αν βγούμε τελευταίοι, θα έχουμε παιχνίδι στις 19 Ιουλίου για το Europa League, κάτι που σημαίνει πως θα ξεκινήσουμε προετοιμασία στις 20 Ιουνίου. Γι’ αυτό πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα πλέι οφ».

Από την πλευρά τους, οι παίκτες έλεγαν πως θα πρέπει να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατό το σοκ και να αφοσιωθούν στα πλέι οφ, θέλοντας να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται σε αυτή τη διαδικασία του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr