…πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν, λέει η παροιμία και στον Ολυμπιακό θέλουν να την κάνουν πράξη. Μπορεί η χρονιά να μην τελείωσε αλλά οι «ερυθρόλευκοι» προγραμματίζουν την επόμενη μέρα, έχοντας φτιάξει δύο λίστες με επιλογές παικτών, μία με παίκτες από το εξωτερικό και η άλλη με επιλογές από Ελλάδα. Στην Αργεντινή ο Μπαρμπαλιάς.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως έχει καιρό μπροστά του μέχρι το καλοκαίρι και μπορεί να κάνει το σχεδιασμό του χωρίς να βιαστεί. Έτσι, αναζητά λύσεις και περιπτώσεις και που ταιριάζουν στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και δεν κοστίζουν υπερβολικά. Κι αν το θέμα του προπονητής ακόμα δεν έχει «κλείσει», οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν ότι καλύτερο «παίζει» στην ελληνική αγορά (βλ. Βλαχοδήμο, Σιόβα, Σκόνδρα, Κουρμπέλη, Σάμαρη, Γιαννιώτα, Θανάση Καραγκούνη και Μανωλά που μένει ελεύθερος, η λίστα με τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν από Ελλάδα) αλλά και Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, όπως είναι ο Πέτσος. Προτεραιότητα όμως είναι να βρουν τον αντικαταστάτη του Ιμπαγάσα.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην Αργεντινή τσεκάροντας τον αντι-«Κάνιο». Ένας από τους υποψηφίους είναι ο παίκτης της Ιντερπεντιέντε, Ροντρίγκεζ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην λίστα. Ο Μπαρμπαλιάς τον βλέπει συνεχώς σε παιχνίδια αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει και δεν έχει δώσει το τελικό «οκ» αφού βλέπει πολλά ματς και μόλις ολοκληρώσει την δουλειά του, θα στείλει τις εισηγήσεις του.

Πηγή: sport-fm.gr