Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τις κλήσεις των ΠΑΕ σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή, μόνο που ανάμεσα σε αυτές δεν βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι η μη αποστολή της έκθεσης της αστυνομίας στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ώστε να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη. Στο «σκαμνί» τρεις ΠΑΕ και ο Πηλαδάκης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός δεν θα απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Η αστυνομία δεν έχει αποστείλει ακόμα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ την έκθεση της για τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και κατά συνέπεια δεν μπορεί να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στους «πράσινους» για εκτεταμένα επεισόδια και διακοπή του ντέρμπι με υπαιτιότητα τους.

Αν η έκθεση της αστυνομίας συνταχθεί και φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ μέχρι αύριο Τετάρτη, τότε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ασκήσει άμεσα πειθαρχική δίωξη στο «τριφύλλι» και η απολογία του θα προγραμματιστεί πιθανότατα για την Παρασκευή.

Από εκεί και πέρα, η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας κάλεσε σε απολογία τις ΠΑΕ Άρης, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 22/03/2012 και ώρα 11:30 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η Αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ ΟΦΗ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά την 9η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

***Αναφορικά με τον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ, διευκρινίζεται ότι η κλήση σε απολογία θα σταλεί αμέσως μόλις παραληφθεί η πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος αναμένει την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.».

Σε απολογία ο Πηλαδάκης

Τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Πανσερραϊκό με την εισβολή του Κώστα Πηλαδάκη και φιλάθλων της ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσαν την κλήση του σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής για την προσεχή Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, για την Πέμπτη 22/3 στις 10:30, κλήθηκαν:

Λάρισα και Κ. Πηλαδάκης, Θρασύβουλος και Π. Στυλιανόπουλος, Χανιά και Α. Κουκλάκης, Πανηλειακός και Π. Μυροφορίδης, Καλαμάτα, Πόντιοι Κατερίνης, Νίκη Βόλου και Ι. Λαμπρόπουλος, Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας και Γ. Ορλιάκης, Αετός Σκύδρας, Ε. Ντίσιος και Γ. Τυριακίδης.

Πηγή: Sport-fm.gr