Το ότι στον Ολυμπιακό έχουν… μάτι στις μεταγραφές, καθώς διαθέτουν ένα αρκετά δυνατό τμήμα σκάουτινγκ, είναι δεδομένο, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και αυτήν τη σεζόν, που υπήρξαν κάποιες μουρμούρες για τις επιλογές, οι Οφόε, Σισέ και Ένγκελς αποδεικνύουν ότι στον Πειραιά το κατέχουν το αντικείμενο.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που η «ερυθρόλευκη» διοίκηση προσπάθησε να τον κάνει δικό της, περίπου πριν ενάμισι χρόνο, είναι ο Λισάντρο Λόπες, ο Αργεντινός στόπερ που αγωνίζεται στην Μπενφίκα. Τότε, έδειχνε αρκετά κοντά στο να έρθει στην Ελλάδα, ενώ μαζί με τον Αντερλάν Σάντος ήταν τα δύο φαβορί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι του 2016.

Χθες, στην Ιταλία αναπτύχθηκε έντονη κινητικότητα γύρω από το όνομά του και όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Gazzetta dello Sport, εφημερίδα του Μιλάνου που γνωρίζει αρκετά καλά τα ρεπορτάζ των δύο συλλόγων της λομβαρδικής πόλης, ο Λόπες βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης της Ίντερ έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ.

ΛΙΣΑΝΤΡΟ ΛΟΠΕΣ

Η μετακίνηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή στους «νερατζούρι» θα γίνει με ένα μικρό ποσό για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι, ενώ τότε είναι που θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα, έναντι του ποσού που προαναφέρθηκε.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, τεχνικός της Ίντερ, είχε πει για το πρόβλημα που έχει η ομάδα του στη θέση του κεντρικού αμυντικού: Ακόμη και η 80χρονη μητέρα μου ξέρει ότι μας λείπε ένας παίκτης εκεί». Πλέον, φαίνεται ότι το κενό θα καλυφθεί, με έναν ποδοσφαιριστή που βρέθηκε κοντά στο να έρθει στα μέρη μας…