Περίπλοκα είναι τα δεδομένα όσον αφορά την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο, με τον παίκτη να μην έχει ακόμη κλείσει στην Ιντερνασιονάλ, παρά το γεγονός ότι έδειχνε να είναι το μεγάλο φαβορί για να τον κάνει ξανά δικό της. Όλα φαίνεται ότι θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του παίκτη, ο οποίος είναι και αυτός που έχει και τον τελευταίο λόγο.

Από την πλευρά του, στον «δικέφαλο» του Βορρά είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, παρά το προσύμφωνο που φαίνεται να υπάρχει μεταξύ του Βραζιλιάνου στόπερ και τον σύλλογο της πατρίδας του. Για τον λόγο αυτό, πηγαίνει ο Λούμπος Μίχελ στην Αθήνα.

Στον ΠΑΟΚ προγραμμάτισαν άλλη μία επαφή με τον Μολέδο, τον Παναθηναϊκό και τον εκπρόσωπό του. Γεγονός που δείχνει ότι πιστεύουν ακόμη την υπόθεση, την οποία έχουν ως μεταγραφική προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή. Εάν και το σημερινό ραντεβού δεν βγάλει αποτέλεσμα, τότε λογικά οι Θεσσαλονικείς θα πάνε για άλλα…

Το πιο… πιπεράτο σενάριο που «παίζει» και από τη Θεσσαλονίκη λένε ότι ανοίγει από τον Παναθηναϊκό, είναι ο εξάμηνος δανεισμός του παίκτη στον ΠΑΟΚ.