Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να έχει επιτεθεί με ανάρμοστες εκφράσεις εναντίον παικτών της ΑΕΚ στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη, προχώρησε ο Νέρι Καστίγιο.

«Κατ’ αρχήν ποτέ δεν βρίζω μάνες και οικογένειες, όπως έχει γραφτεί. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Γεωργέας άρχισε να μου μιλάει με άσχημες εκφράσεις, ενώ το σκορ ήταν 0-0 λέγοντας: “Θα σε… κερδίσω” κι εγώ του απάντησα: «Εγώ σε… κέρδιζα 7 χρόνια με τον Ολυμπιακό, σε κέρδισα πέρυσι στο ΟΑΚΑ, θα σε κερδίσω σήμερα και θα σε κερδίζω πάντα. Εμένα δεν με κέρδισες ποτέ και ούτε θα το κάνεις», υποστήριξε ο Μεξικανός στο pamesports.gr, που στην συνέχεια κατέθεσε τη δική του εκδοχή για τη διένεξη που με είχε με Δέλλα και Μάκο:

«Ο Δέλλας με προσέβαλλε πρώτος. Αν είναι άνδρας να βγει να πει αυτό που μου είπε. Επίσης, ο Μάκος να ρωτήσει πρώτα τον Δέλλα τι μου είπε και μετά να μου μιλήσει. Πρώτα με έβρισε ο Δέλλας και μετά του απάντησα εγώ. Ο Μάκος και ο Γεωργέας δεν άκουσαν τη βρισιά που μου είπε ο Δέλλας. Ας τον ρωτήσουν. Εγώ απάντησα στα λόγια του Δέλλα, δεν τον έβρισα πρώτος. Αν δεν με προσβάλλουν και δεν με βρίσουν ούτε εγώ το κάνω. Ποτέ δεν βρίζω πρώτος».

Πηγή: sportfm.gr